Micha Wertheim – Voor zichzelf

17 maart 2016, om 20:00, Rabobankzaal Orpheus

Door Agenda

Micha Wertheim draait de rollen om

De afgelopen tien jaar heeft Micha Wertheim er werkelijk alles aan gedaan om het zijn publiek naar de zin te maken. Micha trok alles uit de kast, niks was hem te gek. Voor het publiek was dat natuurlijk genieten, maar was het ook een gelijkwaardige relatie? Precies.

En daarom gaat hij daar vanavond in Micha Wertheim Voor Zichzelf eens even verandering in brengen. Want dat hij zo zijn best doet voor jullie, het publiek, is natuurlijk leuk, maar niet genoeg. Micha verwacht dit keer iets terug.

 

U mag best lachen maar het hoeft niet

De rollen worden dus even omgedraaid. Deze voorstelling speelt hij niet voor zijn publiek. U mag er bij zijn. U mag er zelfs een mening over hebben. U mag lachen, of niet, dat mag u helemaal zelf weten, maar val Micha er niet mee lastig. Deze voorstelling speelt Micha Wertheim Voor Zichzelf.

 

Een heerlijke warboel van verhalen en filosofieën

In Micha Wertheim Voor Zichzelf is de cabaretier op zoek naar zijn identiteit en de band met zijn publiek. Liever had hij egoïstisch willen zijn en het allerbeste van zichzelf ook lekker voor hemzelf gehouden. Gewoon voor zichzelf spelen. Maar dan komt er allemaal publiek op af, en wat doe je dan? In Micha Wertheim Voor Zichzelf worden briljante verhalen, omgedraaide redeneringen en ijzersterke grappen met een vleugje poëzie de zaal in geslingerd. Een heerlijke warboel van verhalen en filosofieën. Het lijkt één grote chaos, maar in Micha Wertheim Voor Zichzelf is het Micha zelf die de touwtjes stevig in handen heeft.

Wees niet bang om even aan de touwtjes van Wertheim te bungelen, want een marionet zijn in de handen van Micha is een achtbaan om van te genieten. Geef je over aan de rollercoaster van Micha Wertheim Voor Zichzelf. Want het is misschien toch ook een béétje voor u.

 

Donderdag 17 maart, 20:00 uur

Rabobankzaal

Kaarten vanaf € 18,50

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?