Middag van de Korte Films

15 september 2012, van 15:00 tot 15:45, Gigant

Door Redactie

Vertoning van de korte films ter afsluiting van de filmworkshops van Tim Koldenhof Producties in combinatie met de Moviecamp reünie.

Moviecamp: reünie
Afgelopen zomer werd midden op de Veluwe het Moviecamp georganiseerd. Drie dagen lang volgden de kinderen en jongeren workshops op het gebied van acteren en film. Ter afsluiting namen ze verschillende scènes op met als thema liefde die vandaag vertoond zullen worden.

Met: Malika ter Hoeven, Bram van de Berg, Thijn Brobbel, Wim Brouwer, Fabian Lensink, Kim Stiekema, Sanne Ebbeling, Roxanne Mulder, Nicole Breden, Bridget Taartmans, Claudia Kanne, Bo Nieuwenhuis, Dirk Dwarswaard, Mike Alons en Maud Maaskant

Girlz!
Een stel verwende meiden heeft het veel te druk om naar school te gaan; ze zijn bezig met shoppen, shoppen en nog meer shoppen. Maxim en Annabel zijn al sinds de kleuterklas aartsvijanden van elkaar. Er is toen iets gebeurd dat de vriendengroep in tweeën heeft gesplitst. Ruzie, roddels en achterklap zijn het gevolg. Komt het ooit nog goed en zal de vriendinnengroep weer bij elkaar worden gebracht?

Met: Sydney Tros, Ylaise Lisapaly, Amber Angelier, Luna Beemsterboer, Danique Essenstam en Anouk Heupink

Madelief: Me, Myself & I
DE FILM

Madelief heeft voor haar profielwerkstuk een briljant plan bedacht: ze maakt haar eigen toneelstuk. Ze zoekt wat schoolgenoten bij elkaar voor de cast: de ambitieuze Justin, de schrijver Daan, de outcast Anastacia, de verlegen Pip en de flapuit Aniek. Al vanaf de eerste repetitie wil de samenwerking niet echt lukken, botsende karakters en grote ego’s nemen de overhand. Zal het toneelstuk op tijd af zijn?

Met: Joost Vrolijk, Julie Bruinsma, Amber Vegter, Barend Bruinsma, Hanna Jugo en Nancy Masaba

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?