Middagje Uit serie in Theater Orpheus

14 februari 2017 - 2 mei 2017, om 14:30, Theater orpheus, Churchillplein 1, Apeldoorn

Door Agenda

Orpheus geeft voorstellingen op dinsdagmiddag een vervolg. Speciaal voor theaterliefhebbers die er liever niet in de avonduren op uit gaan of het in de weekenden te druk hebben, organiseert Theater Orpheus speciale voorstellingen op dinsdagmiddag. Kijk voor meer informatie over deze Middagje Uit voorstellingen en online kaartverkoop op www.orpheus.nl.

Denise Jannah – Soul, Jazz & Blues
Naast eigen werk hoort u deze middag een gevarieerd programma met nummers van o.a. Roberta Flack, Dionne Warwicke, Etta James, Gladys Knight en Stevie Wonder. Denise Jannah neemt een flinke duik in haar muzikaal-stilistische veelzijdigheid. Dat leidt ongetwijfeld tot een mooie mix van Soul, Jazz & Blues.
Dinsdag 14 februari, 14:30 uur. Tickets € 17,50

Professoren op het Podium
Drie topwetenschappers uit drie heel verschillende vakgebieden ontmoeten elkaar op het toneel van de Rabobankzaal van Orpheus. Het levert een avontuurlijke combinatie op van een talkshow, mini-college, filmfragmenten en muziek. Gastheer en gespreksleider is Jan van den Berg.
Dinsdag 21 maart, 14:30 uur. Tickets € 17,50

Opera meets the Blues
Peter Beets is één van de beste jazzpianisten die ons land kent. In deze voorstelling zien we hem en zijn vaste ritmesectie samen met de klassieke zangeressen Judith van Wanroij en Hetty Jansen. Composities van Poulenc, Debussy en Bizet komen in een elegant swingende jazz- en bluesimprovisatie uw kant op.
Dinsdag 2 mei, 14:30 uur. Tickets € 17,50

Kaartverkoop
Tickets voor deze en andere voorstellingen in Orpheus zijn verkrijgbaar via orpheus.nl of de theaterkassa van Orpheus. Dagelijks van 10:00 tot 22:00 uur telefonisch bereikbaar via 055 527 03 00.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?