Midzomernachtduik Boschbad

21 juni 2012 - 24 juni 2012, van 19:00 tot 23:55, Boschbad

Door Randy Gasper

Op donderdag 21 juni van 19:00 tot 24:00 uur is de Midzomernachtduik bij het Boschbad. Tijdens de Midzomernachtduik zijn er diverse activiteiten in het Boschbad met onder andere pannavoetbal, glijbaanrace, persluchtduiken, waterpolo en beachvolleybal. Ook wordt er een spectaculaire tokkelbaan geplaatst voor dit evenement en geven diverse verenigingen een demonstratie of een workshop voor belangstellenden. Er zijn activiteiten voor jong en oud.

Online ticketing
Entreetickets aan de kassa van het Boschbad kosten € 5,-. Online een entreeticket kopen via www.boschbad.nl levert €1,50 voordeel op. Op de website is meer informatie te lezen over de Midzomernachtduik en het actuele programma. Mocht Oranje de finale van het EK voetbal behalen, dan zal daar rekening mee worden gehouden in de programmering.

Wereldwijd een ode aan de zomer
De Midzomernachtduik verwijst naar de langste dag van het jaar op het Noordelijk halfrond, de kortste op het Zuidelijk halfrond. Het feest is met name een bekend verschijnsel in de Scandinavische landen. 21 juni is niet noodzakelijkerwijs ook de dag met de vroegste zonsopgang of laatste zonsondergang, maar het verschil tussen beide momenten is het grootst. De midzomernachtduik is een ode aan de zomer, waarbij landelijk 50 openlucht zwembaden deelnemen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?