Mileunair Fair bij De Boerderij Beekbergen

8 november 2014, van 10:00 tot 16:00, De Boerderij Beekbergen

Door Agenda

Boerderij Beekbergen

Boerderij Beekbergen en Apeldoorn Duurzaam & Dynamisch organiseren op zaterdag 8 november van 10:00 tot 16:00 uur een Mileunair Fair. Het idee hiervoor is ontstaan naar aanleiding van de behoefte van De Boerderij om het mooie oude gebouw te verduurzamen.

De Milieunair Fair is een markt met tal van leuke activiteiten en bijzondere producten. Particulieren en bedrijven krijgen gratis adviezen over onder meer hun jaarrekening, duurzame maatregelen, tips om het energieverbruik op eenvoudige wijze te verminderen, subsidiemogelijkheden en nog veel meer. Ook voor kinderen zijn er leuke activiteiten en gadgets. Ondernemers uit Beekbergen en Apeldoorn verlenen hun medewerking aan de Milieunair Fair. De komende weken maakt De Boerderij de laatste nieuwtjes, acties en prijsvragen bekend en zal een speciale Facebook pagina geopend worden.

Over Apeldoorn Duurzaam & Dynamisch

Apeldoorn Duurzaam & Dynamisch is een platform voor iedereen die een actieve bijdrage wil leveren aan positieve ontwikkelingen in en om de gemeente Apeldoorn. Met kort actueel nieuws, interessante reportages, beeldimpressies en bedrijfspresentaties. Apeldoorn Duurzaam & Dynamisch is een initiatief van i-Pencil WebWriting (www.i-pencil.nl)

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?