Minifestival StadsOase ook op zondag 2 augustus met gevarieerd programma

2 augustus 2015, van 12:00 tot 20:00, Cultuurkwartier

Door Redactie

© Henk Schier

Elke zondag in juli en augustus keert de StadsOase in volle kracht terug naar het Cultuurkwartier! Na de succesvolle zomer die Gigant vorig jaar beleefde met het minifestival, kun je ook dit jaar weer elke week op het Cultuurplein tussen CODA en Gigant terecht voor o.a., muziek, film en een heerlijke bbq. Daarnaast is er volop ruimte gecreëerd voor de creatieve garde in de stad om hun initiatieven te tonen. Toegang tot de StadsOase is gratis. Het festival start wekelijks om 12:00 en duurt tot ongeveer 20:00.

Het programma van zondag 2 augustus

Muziek
16:30 – 17:30: Eleonor Coco
Soms is ze Eleonor, soms is ze Coco. Haar liedjes gaan over de liefde, relaties, de omslachtigheid, aantrekken en afstoten en alles wat erbij komt kijken. Zelf zegt ze daarover: “Ik probeer zo min mogelijk nummers over mezelf als persoon te maken, omdat ik nog niet zeker ben wat of wie ik precies ben. Coco, Eleonor of geen van beide. Coco representeert al het gekke en grappige van mijn persoonlijkheid. Eleonor representeert mijn woede en passie om verder te komen. Soms strijden die twee met elkaar. Het is zwart of wit.”

Trailerparkcaravan
Tussen 12:00 en 20:00 bekijk je non stop verschillende trailers in de knusse filmcaravan.

Bring-your-own BBQ
Neem je eigen vlees, vis of vegetarische hap mee, Gigant zorgt voor de bbq’s en sauzen. Vlees vergeten? Geen probleem! Bij de bar koop je een bbq-pakketje.

WiebelBillenBoogie en andere korte verhaaltjes
Om 13:00 en 13:300 schuif je aan bij Marion van CODA voor een voorleeskwartiertje in de boekenhoek.

Happy Yogi demo
Om 14:00 verzorgt Amanda Kraal van Happy Yogi een yoga demo.

FlowFresh
Bij de caravan van FlowFresh haal je gezonde snacks, smoothies en sapjes, voor een optimale gezondheid en natuurlijke energieboost!

DIY Jukebox
Met de zelfgemaakte jukebox draait DJ Hans de beste, leukste en zomerse plaatjes!

Openlucht bibliotheek
Even tot rust komen met een mooi, grappig of spannend boek kan best lekker zijn op de zondagmiddag! CODA heeft voor een heuse openlucht bibliotheek gezorgd.

Koffiekar
Bij de koffiekar haal je verse (munt)thee, sap en cafetières met Gayo, Mocha of Finca koffie!

Buitenbar
Geniet van een verfrissend biertje, een bijzondere wijn of een heerlijk glaasje fris.

Kunst i.s.m CODA
Op het Cultuurplein kun je verschillende kunstwerken vinden: Hartenslag van Ellen Bouter en Out of Palms Way van Julie Dodd.

Het programma van de StadsOase zal elke week variëren door aanvullende input uit de stad. Wil jij ook een bijdrage leveren tijdens StadsOase? Wil je optreden? Zeefdruk t-shirts verkopen, films laten zien, een moestuin aanleggen, appeltaarten bakken, een tafelvoetbaltoernooi organiseren, een feestje op de trap, schommelen, etc., etc.? Laat het Gigant weten! Neem voor ideeën wat betreft programma contact op met Irene Odile de Vries via hallo@ireneodile.com.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?