Mississipi Mud Pie

4 oktober 2014, om 22:00, Bluescafé

Door Agenda

Mississipi Mud Pie


Mississippi Mud Pie is een lekkernij die zijn oorsprong kent in de Mississippi Delta. De streek waar ook de blues oorspronkelijk vandaan komt. “Melt and mix” zegt het receptenboek. Het toetje is een voor liefhebbers moeilijk te weerstane combinatie van zoet van de koekjes en marshmallows, bitter van de chocolade en koffie.

Allen liefhebbers en dus ook uitvoerders van bluesrockmuziek: recht uit het hart, pakkende ritmes en gemakkelijk herkenbare melodielijnen. In de traditie van hoe de bedenkers van de blues het waarschijnlijk bedoelden en geïnspireerd door degenen die ermee verder gingen. Nummers die snel vertrouwd klinken maar die toch ook telkens weer verrassen. Waar het moeilijk bij is stil te zitten. En die net als het dessert waar ze naar vernoemd zijn een aanstekelijke combinatie vormen van invloeden en smaken: blues, rock, funk, pop.

De huidige samenstelling van de band is Don Johnson (gitaar), Jan-Willem Kanis (gitaar/bluesharp), Bert Timmermans (drums), Niek Versfeld (keyboards), Guillaume Lo-A-Njoe (Bas) en Nienke de Jong (zang).

Aanvang: 22.00 uur
Vrij toegang
Locatie: Bluescafe

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?