Mixed Emotions Live 2015

12 november 2015, van 1200 tot 19:00, Gigant

Door Redactie

© Mixed Emotions Live

De tweede editie van Mixed Emotions Live komt eraan!
Na een succesvolle eerste editie in 2014 vindt op donderdag 12 november de tweede editie van Mixed Emotions Live plaats. Mixed Emotions Live is een echt festival voor marcom-professionals met trends, reclame, kunst, muziek, food, marketing, interactie en duurzaamheid. De organisatie is in handen van Emotion, in samenwerking met diverse partners.

Niet saai en niet in Amsterdam
Het idee voor Mixed Emotions Live is ontstaan vanuit de gedachte dat bestaande evenementen nooit echt spannend zijn en zich vrijwel altijd in de Randstad afspelen. Marc Ankersmid, directeur Emotion: “Als locatie is bewust gekozen voor Gigant Podium & Filmtheater in Apeldoorn om juist de marcom-professionals uit het oosten en het midden van het land aan te spreken. Mixed Emotions Live is een echt festival. Bezoekers krijgen geen lange PowerPoint-presentaties voorgeschoteld, maar korte, krachtige inspiratiesessies. Vanwege deze opzet zullen bezoekers keuzes moeten maken naar welke sessies ze wel en naar welke sessies ze niet gaan. Naast diverse sprekers uit het brede vakgebied van marketing en communicatie is er een uitgebreide programmering met food, muziek, kunst, fotografie en meer.”

Helden uit het vak en meer
Het festival wordt gehouden op 12 november van 12.00 – 19.00 uur met korte festivalsessies in diverse zalen van het poppodium. Er worden sessies verzorgd door onder andere Sunny Bergman (Beperkt Houdbaar), Frits van Eerd (Jumbo), Chiel Seinen (NAM), Ruud Raaijmakers en Eelko van Drongelen (WeFlyCheap) en Rijn Vogelaar (Superpromoter). Daarnaast zijn er optredens van onder meer Leeways, DJ Bonnefooi en Monica Coronado. Chefkok Gerwin Sanders geeft een culinaire draai aan festivalfood, Dave bakt de heerlijkste Oerburgers en I Tried First zorgt voor dé virtual reality-beleving.

Tickets
Tickets voor Mixed Emotions Live zijn nu te koop en kosten € 65,- inclusief btw. Wil je blijven lunchen? Dat kan! Een ticket inclusief lunch kost € 80,- . Voor studenten zijn kaarten beschikbaar voor € 20,- . Kijk voor meer informatie en tickets op www.mixedemotionslive.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?