Mode en musical tijdens fashion@korenstraat

19 oktober 2013, van 11:00 tot 15:00, Korenstraat Apeldoorn

Door Agenda

http://vimeo.com

APELDOORN – De bladeren vallen weer van de bomen, dus presenteren de modewinkels hun herfst- en wintercollecties.
 Zo ook in de Apeldoornse Korenstraat. En dat doen ze deze keer op bijzondere wijze.
Op zaterdag 19 oktober wordt de Korenstraat namelijk één grote catwalk, omlijst door de musical Aïda! Fashion@Korenstraat is inmiddels een bekend fenomeen geworden.
Voor de derde keer zal er een stijlvolle, zwarte loper worden uitgerold, waarop vele modellen de nieuwste collecties zullen tonen. 
De bijna honderd meter lange catwalk? Dat is de Korenstraat zelf! Uiteraard is er volop heren- en damesmode te zien, maar er worden ook allerlei accessoires getoond, zoals zonnebrillen, tassen en sieraden. Alles voor het komende seizoen! 
Dit jaar wordt de modeshow anders dan de twee voorgaande edities.
 In samenwerking met de Apeldoornse theaterproducent Tim Koldenhof Producties zullen acteurs uit de musical Aïda een nummer uit de voorstelling zingen, 
terwijl de modellen de nieuwste collecties tonen.
 Via Tim Koldenhof Producties zal deze bekende musical binnenkort weer in het theater te zien zijn.
 Gedurende de dag zullen er bij de deelnemende winkeliers diverse aanbiedingen zijn en wordt er getrakteerd op lekkere hapjes en drankjes. Met deze modeshow willen de winkeliers in de Korenstraat laten zien dat zij een gezellige winkelstraat zijn, waar regelmatig iets te beleven valt. In de Korenstraat zijn voornamelijk voor Apeldoorn specifieke winkels te vinden. De Korenstraat staat bekend om zijn modezaken, maar er zijn de laatste tijd steeds meer andere branches vertegenwoordigd. De modeshows zijn op zaterdag 19 oktober om 11 uur, 13 uur en 15 uur en zijn gratis toegankelijk.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?