Mode&co opent winkel met Open Huis

10 september 2014, van 14:30 tot 16:30, Helmbloem 9

Door Redactie

Mode&co

Op 10 september opent mode&co aan de Helmbloem 9 in Apeldoorn haar eigen winkel. In de winkel zijn producten uit het eigen atelier te koop. Tussen 14.30 – 16.30 uur is er een Open Huis. Naast rondneuzen in de winkel zijn er rondleidingen en zal er een workshop voor kinderen zijn. Toegang is gratis.

&cadeau

In de winkel bij mode&co vindt u uiteenlopende artikelen. Onder het label ‘&cadeau’ worden deze verkocht. Het bijzondere aan de artikelen is dat ze allemaal met de hand gemaakt zijn, het zijn eigen ontwerpen en de materiaal worden gerecycled. Zo krijgen stoffen weer een mooie tweede bestemming. In de winkel vindt u o.a. kleden, sieraden, kussens, sjaals, hangers en nog veel meer. De moeite waard om langs te komen. De winkel is vanaf 10 september op werkdagen geopend van 10.00 – 16.00 uur.

Open Huis

Naast de winkel kunt u tijdens het Open Huis kennis maken met mode&co. Er zijn rondleidingen en kinderen kunnen meedoen aan een workshop.

Mode&co

Bij mode&co draait het iedere dag om kleding. Het is zo alledaags dat we er vaak niet meer bij stil staan hoe belangrijk het is. Door aandacht te besteden aan je kleding verzorg je jezelf. Kleding is veelzijdig, het kan door meerdere mensen gedragen worden en bij verschillende gelegenheden. Onze medewerkers zijn om uiteenlopende redenen uit het arbeids- of opleidingsproces geraakt en willen hun kansen vergroten. Bij mode&co treft u de volgenden onderdelen aan:

  • Kleren om te Solliciteren: Wij bieden wat nodig is voor een verpletterende eerste indruk. Een complete outfit inclusief schoenen en tas. Zodat u met net wat meer zelfvertrouwen het gesprek tegemoet gaat.
  • Kledingbank: Kleding is voor jong en oud een belangrijke levensbehoefte. Helaas lukt het niet iedereen om die kleding zelf te bekostigen. In onze winkel hebben we een afwisselende collectie gebruikte kleding afgestemd op het seizoen.
  • Modeatelier:  In het modeatelier worden prachtige unieke producten gemaakt die verkocht gaan worden in de winkel onder de naam: mode&cadeau.
  • Herstelatelier: Naadje los, rits kapot? In het herstelatelier word je kleding weer netjes hersteld tegen een lage prijs. Iedereen kan hier zijn of haar kleding laten herstellen. Grotere afwijkende opdrachten gaan in overleg met de coupeuse.
  • Mode met een missie: In ons modeatelier werken we aan de moderne modelijn: ami-e-toi. De kleding wordt gemaakt op basis van een professioneel ontwerp.

Geluk&co

Twee maatschappelijke ondernemingen met een brede kijk op ‘meedoen naar vermogen’ willen de kansen voor mensen met een afstand tot de samenleving optimaliseren. We doen dit onder het label geluk&co. Wat je beperkingen ook zijn, we onderzoeken samen met jou naar kansen en mogelijkheden. We bieden je een springplank naar verbeterde leer- en werkomstandigheden. En we zijn een vangnet als het even niet meezit. Geluk&co doet dit met de volgende werk-leerbedrijven: beeld&co, mode&co, klus&co, vervoer&co, leren&co, ontmoet&co, werken&co, start&co en groen&co.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?