Modeshow & Kledingmarkt Randerode

4 juni 2012, van 19:00 tot 21:00, Randerode

Door Randy Gasper

Maandag 4 juni aanstaande kunt u in Randerode terecht voor een gezellige kledingmarkt. Tussen 19.00 en 21.00 uur bent u van harte welkom voor een kopje koffie, leuke modeshow en kleding van Bamboe. Van alle verkochte kledingstukken is 2,50 Euro bestemd voor het de Alpe D’HuZes team van Zorggroep Apeldoorn en omstreken.

Marga Lamers, initiatiefneemster: “Ik wilde graag iets bijdragen aan de Alpe D’HuZes actie en ik wilde mijn winkel met kleding en textiel van bamboe onder de aandacht brengen. Door deze markt kan ik iedereen laten kennismaken met de kleding én het team een steuntje in de rug geven. Ik hoop dan ook op veel bezoekers!”

Het Alpe D’HuZes team van Zorggroep Apeldoorn en omstreken fietst op zaterdag 9 juni in totaal 27 keer de Alpe D’Huez op voor de KWF-kankerbestrijding. Van ieder kledingstuk dat tijdens de markt wordt verkocht, gaat € 2,50 naar dit goede doel. De kleding die deze avond getoond wordt is gemaakt van Bamboe. Zeer milieuvriendelijk, comfortabel en zacht. Voor meer info kijk op www.vanbamboe.nl

U bent van harte welkom!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?