Modeshow Korenstraat nóg groter

13 oktober 2014, om 11:00, Korenstraat

Door Redactie

Korenstraat Apeldoorn

Zaterdag 18 oktober pakken de winkeliers uit de Apeldoornse Korenstraat weer uit met hun halfjaarlijkse traditie: Fashion@Korenstraat. Deze keer doen ze er een schepje bovenop, want de modeshow zal grootser zijn dan de vorige keren.

Zestien deelnemende winkeliers tonen de nieuwste collecties voor het komende winterseizoen. Niet alleen kleding, maar ook accessoires als brillen, tassen en sieraden. Maar liefst zestig modellen zullen deze dag over de honderd meter lange zwarte catwalk lopen. En die catwalk? Dat is de Korenstraat zelf!

Wegens de telkens grote belangstelling is er besloten om vier modeshows te houden, gedurende de dag. Deze vinden plaats om 11:00, 13:00, 14:00 en 15:00 uur. Elke show wordt spectaculair geopend door het dansteam Feminine Difference van dansschool JSX Style. Het is dus zeker de moeite waard om aanstaande zaterdag de Korenstraat te bezoeken!

Gedurende de dag zullen er bij de deelnemende winkeliers diverse aanbiedingen zijn en wordt er getrakteerd op lekkere hapjes en drankjes.

Met deze modeshow willen de winkeliers in de Korenstraat laten zien dat zij een gezellige winkelstraat zijn, waar regelmatig iets te beleven valt. In de Korenstraat zijn voornamelijk voor Apeldoorn specifieke winkels te vinden. De Korenstraat staat bekend om zijn modezaken, maar er zijn de laatste tijd steeds meer andere branches vertegenwoordigd.

De modeshows zijn gratis toegankelijk.

Meer informatie is te vinden op de Facebook-pagina van de Korenstraat: www.facebook.com/KorenstraatApeldoorn

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?