Moeder-kind ontbijt Mama Brood

9 mei 2012, van 09:00 tot 11:00, Franse Pleintje Eglantier

Door Nataliefde

Bakkerij Van der Wal Jolink organiseert woensdag 9 mei een Mama Brood moeder-kind ontbijt op het winkelcentrum. Met medewerking van Slagerij Oosterbeek, de Albert Hein, DEKA markt  en Juice Solutions creëren zij een leuke locatie en een heerlijk ontbijt. 150 mama’s en kinderen zijn om 09.00 uur welkom op het Franse pleintje om deel te nemen aan dit bijzondere ontbijt met Mama Brood. Een plekje reserveren kan via Peter van der Wal: info@waljolink.nl of 06 21 895 264.

Burgemeester op bezoek
De enige man die bij het ontbijt even aan mag schuiven en het eerste Mama Brood zal aansnijden is onze nieuwe Burgervader, de heer Berends.

Eglantier heeft primeur
Mama Brood is mede-geïnitieerd en ontwikkeld door Bakkerij Van der Wal Jolink. Het is een ambachtelijk brood zonder kunstmatige toevoegingen. Mama Brood koop je niet alleen omdat het heel lekker is of omdat het van 100% eerlijke en puur natuurlijke grondstoffen is gemaakt. Met een Mama Brood op tafel weet je dat je meer doet dan alleen genieten van een lekkere verse boterham. Want van ieder verkocht Mama Brood gaat vijftien cent naar de projecten van Cordaid Memisa. Daarmee steun je de strijd tegen moedersterfte in ontwikkelingslanden.

Moederdagbrood
Het Mama Brood wordt op moederdag, 13 mei, grootschalig geïntroduceerd in Nederland. Op de avond voor moederdag is er bij SBS6 een speciale wervingsshow waar het brood een belangrijke rol krijgt. Vanaf 14 mei is het Mama Brood verkrijgbaar bij diverse warme bakkers in Nederland. De organisatie verwacht een snelle uitrol naar alle, of in ieder geval de meeste warme bakkers van Nederland.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?