Moederdagworkshop in CODA

13 mei 2018, van 14:00 tot 16:00, Coda Museum, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn, €7,50

Door Agenda

Heb jij nog geen cadeau voor Moederdag? Volg dan samen met je moeder de workshop van beeldend kunstenaar Marijke Schurink in CODA. Tijdens deze workshop maak je een eigen sieraadportret. De kosten bedragen €7,50 per persoon. De sieradenportretten die Schurink zelf maakt zijn nu te zien in CODA Museum in de tentoonstelling 101 Vrouwen Versierd.

 Laat je inspireren door de sieraadportretten Schurink en ga aan de slag met een foto die je zelf meeneemt. De foto vormt de basis van het portret. Vervolgens ga je met papier, stof, kralen en vele andere materialen aan de slag en maak je zo een uniek portret. De kosten voor deze workshop bedragen €7,50 en meedoen kan vanaf 6 jaar. Aanmelden voor deze workshop kan door een mail te sturen naaraanmeldingen@coda-apeldoorn.nl o.v.v. ‘Workshop sieraadportret’ en het aantal personen. Ga voor meer informatie naar www.coda-apeldoorn.nl

 101 Vrouwen Versierd

Een donkerharige vrouw kijkt je indringend aan. Haar handen lijken je te willen pakken. In haar mond en tussen haar vingers een rood touwtje als ster gespannen. We zien fotograaf Maria Austria (1915-1975) uit het boek 1001 Vrouwen uit de Nederlandse geschiedenis van historicus Els Kloek zoals bewerkt door beeldend kunstenaar Marijke Schurink voor haar serie sieraadportretten van 101 Nederlandse vrouwen. CODA Museum geeft tot en met 27 mei 2018 een overzicht van dit bijzondere project.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?