Montessorischool Passe Partout in voorbereiding naar de Koningsspelen

22 april 2016, de sportvelden van Victoria Boys

Door Agenda

Vrijdag 22 april a.s. worden de jaarlijkse Koningsspelen gehouden. Evenals vorig organiseert Montessorischool Passe Partout haar Koningsspelen op de sportvelden van Victoria Boys in het Orderbos. In samenwerking met Mam’s Kinderopvang zijn de plannen voor een leuke, afwisselende en uitdagende Koningsspelen in volle gang. Vier sportverenigingen uit en rondom Apeldoorn hebben intussen hun toezegging gedaan om kosteloos een onvergetelijk sport- en spelochtend neer te zetten voor alle 240 leerlingen.

Na de gezamenlijke warming-up kunnen alle kinderen op verschillende velden kiezen uit sport- of spelactiviteiten. Honk- en softbalvereniging WSB biedt de kinderen een eerste kennismaking met bee ball. Trainer Rene Diks van Beast of the east laat de kinderen op spelende wijs contact maken met boksen. En evenals vorig jaar leert Voetbalschool Soccer Partners (Twello) door verschillende oefeningen de techniek in voetbal beter onder de knie te krijgen en laat handbalverenging Achilles de kinderen kennis maken met handbal.

Naast de sportverenigingen ondersteunt de Passerel ook dit jaar weer door te helpen op de dag zelf. Als werkgroep zijn wij heel blij met de betrokkenheid van alle verenigingen & sponsoren uit onze eigen gemeente die sport en spel voor kinderen ondersteunen.

Het duurt nog even, maar wij kijken alvast uit naar een mooie sportieve morgen op 22 april a.s. Onder het genot van een kopje koffie heerlijk genieten van al die spelende en sportende kinderen. U komt toch ook een kijkje nemen? Graag tot ziens vanaf 9.00 uur bij voetbalvereniging Victoria Boys in het Orderbos.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?