Mooiste kerstmarkt van de Veluwe te vinden in Apeldoornse Berg&Bos

18 december 2015 - 20 december 2015, van 13:00 tot 22:00, Park berg en bos Apeldoorn

Door Agenda

Park Berg en Bos

Het einde van het jaar nadert, ondanks dat de temperaturen nog vrij hoog voor de tijd van het jaar zijn is het alweer bijna kerst. Daarom is van 18 t/m 20 december op de Jubileumlaan in natuurpark Berg & Bos denmooiste kerstmarkt van de Veluwe te vinden.

In het mooi uitgelichte park is een sfeervolle markt te vinden die vol staat met kramen met kerst en winter gerelateerde artikelen. Naast de kerstmarkt zijn ook vele andere activiteiten te vinden in het park. Zo is er een podium te vinden waar in de avonduren met regelmaat optredens op te vinden zijn.

Denkt u hierbij onder andere aan de brassband Apeldoorn, Pretband uit brummen, muziekvereniging de eendracht maar ook de Midwinterhoornblazers zullen hun opwachting maken. Op de zondag is de Hollandsche Sint Bernard Club aanwezig met circa 20 Sint Bernard honden.

Deze van origine Zwitserse begeleidings-, waak- en erfhonden zullen waar nodig de bezoekers uit sneeuw halen, want we zetten in op een witte kerst dit jaar! Ook aan de kinderen is gedacht. Zo kan er boven een kampvuur brood gebakken of popcorn gepoft worden. Daarnaast is er een mini bioscoop waar leuke kinderfilms vertoond worden.

Zowel jong als oud kunnen op de foto met de Kerstman die alle dagen ruimschoots aanwezig is. Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig om er een sfeervolle kerst van te maken. De Apeldoornse kerstmarkt opent zijn deuren op vrijdag 18 december: van 13:00 tot 22:00 uur, zaterdag 19 december: van 13:00 tot 22:00 uur en zondag 20 december: van 13.00 tot 18.00 uur. Op www.kerstinapeldoorn.nl is alle informatie nog eens terug te lezen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?