More then blues

25 augustus 2018, om 22:00, Bluescafe Apeldoorn, Nieuwstraat 74a, €5,00

Door Agenda

More Than Blues bestaat pas twee jaar, maar de podium ervaring van de individuele leden opgeteld gaat ruim boven de honderd. De band bestaat uit een viertal ervaren muzikanten die ruimschoots hun sporen hebben verdiend in de muziekscene. Ze gingen voortvarend van start, wat bijvoorbeeld in oktober 2016 al resulteerde in gezamenlijke optredens met de originele band van Janis Joplin, Big Brother and The Holding Company. Sindsdien een graag geziene band op festivals door het hele land en daar buiten. 

Zanger-Gitarist Lain Barbier houd er niet van in een stijlhokje geduwd te worden en kan zich in deze band uitleven in een van zijn geliefde stijlen: blues en bluesballads met veel kracht

Nico Groen speelde al met Lain in Splinterfunk, The Speedtwins en No Exqze en o.a. met: Herman Brood; Hans & Candy Dulfer; Andre Hazes; Herman Deinum; Adje v.d. Berg; Bertus Borgers ; Arthur Conley; D.C. Lewis; Kaz Lux, e.v.a.

Mauricio Guerra Lopez is een Chileense muzikale alleskunner die sinds zijn jeugd al in Nederland en bij deze band op de bas beukt.

Aanvang 22.00 uur entree 5,- maar gratis consumptie.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?