Mountainbikewedstrijd Orderbos

3 december 2016, van 8:30 tot 16:00, Orderbos, Apeldoorn, €10

Door Agenda

Op zaterdag 3 december organiseren MBC Bar End en AR&TV de Adelaar  in het Orderbos in Apeldoorn de 3e wedstrijd van de Veluwse Wintercompetitie.

De Veluwse MTB Wintercompetitie bestaat uit een aantal laagdrempelige mountainbikewedstrijden tijdens de winterperiode. De wedstrijden worden georganiseerd door verschillende wielerverenigingen op en rond de Veluwe. Dit jaar is alweer de 5e editie. Er worden in totaal 9 wedstrijden georganiseerd. Er wordt gestart in verschillende categorieën. De wedstrijden worden afgesloten rond 15.00 uur door de renners in de G-categorie.

Het doel is om het voor iedereen mogelijk te maken om kennis te maken met MTB wedstrijden in competitieverband. Doordat de wedstrijden regionaal worden gehouden, is de reistijd vaak te overzien. Door het laagdrempelige karakter bepaal je zelf of je één of meerdere wedstrijden mee wilt fietsen. Als je aan minimaal 5 wedstrijden hebt deelgenomen doe je zelfs mee voor het eindklassement!

Iedereen die het leuk vind om eens in competitieverband te mountainbiken is welkom. Wel is een KNWU basislicentie vereist in verband met de verzekering. Deze kost € 10,- en is een heel jaar geldig. Om het laagdrempelig te houden is er ook is er de mogelijkheid tot een daglicentie voor € 3,-. Deze is alleen geldig op de wedstrijddag zelf. Uiteraard zijn licentiehouders ook van harte welkom.

Check voor de starttijden en overige info: www.mtb-competitie.nl of www.bar-end.nl
Voor vragen over dit evenement kunt u zich melden via info@bar-end.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?