Movies that Matter met “A Good Wife”.

18 april 2017, om 20:00, Gigant, Nieuwstraat 377, Apeldoorn, € 9,00

Door Agenda

Dinsdag 18 april vertoont Gigant i.s.m. Movies That Matter, de film “A Good Wife”. Voorafgaand aan deze verstelling is er een inleiding met Holistisch Natuurgeneeskundig Therapeut, Jorien Strik. Na afloop van de voorstelling begeleidt zij ook het nagesprek. De film start om 20.00. Kaarten voor deze voorstelling kosten €9,-/€7,- (Vrienden van Gigant) en zijn verkrijgbaar aan de kassa van Gigant (Nieuwstraat 377, Apeldoorn) of online via www.gigant.nl

Over de film: A Good Wife
In een luxe buitenwijk van Belgrado vervult de welgestelde vijftigjarige Milena met liefde haar traditionele rol als echtgenote en moeder. Ze ontwaakt langzaamaan uit de roes van haar rustige leven wanneer ze een onthutsend geheim uit het verleden van haar man ontdekt en tegelijkertijd te horen krijgt dat ze ziek is.

*Juryprijs Best Actress – FEST International Film Festival 2016*
Regie: Mirjana Karanoviç | Duur: 90 min. | Deze film is Engels ondertiteld | Servië, Bosnië en Herzegovina, Kroatië | 2016

Over: Jorien Strik – Holistisch Natuurgeneeskundig Therapeut
Vanuit haar opleiding en ervaring heeft zij een schat aan informatie mbt de invloed van thema’s als: stress, verlies, scheiding, onveilige omgeving etc. op het welbevinden en de gezondheid van een mens.

Over Movies That Matter
Als spin-off van het jaarlijkse Movies That Matter-festival toert een selectie van deze films door circa achttien steden in heel Nederland. Ook Gigant presenteert eens per maand op dinsdag een festivalfavouriet of een nog niet in Nederland vertoonde documentaire of speelfilm.

Samen met de lokale werkgroep van Amnesty organiseren wij bij deze films een verdiepingsprogramma in de vorm van een inleiding of interview met gasten uit binnen- en buitenland.

Kijk voor meer informatie over Movies that Matter festival of on tour op www.moviesthatmatter.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?