MuseumMaandag voor 65-plussers hun mantelzorgers

19 mei 2014, om 10:00, CODA Museum

Door Redactie

Jasper de Beijer

CODA Museum opent op MuseumMaandag 19 mei haar deuren exclusief voor 65-plussers en hun mantelzorgers. CODA Museum ontvangt haar gasten dan met koffie of thee en wat lekkers en heeft een mooi programma van rondleidingen op maat samengesteld. Deelnemers gaan naar huis met een gezellig gevulde ‘goodie bag’. En dit alles wordt  gratis aangeboden door BankGiroLoterij MuseumMaandag en het Nationaal Ouderenfonds

Uiteraard is de toegang op deze MuseumMaandag gratis voor mensen van 65 jaar en ouder na reservering en op vertoon van een geldig legitimatiebewijs. Iedere bezoeker mag een introducé(e) meenemen. Denk aan een mantelzorger of een vrijwilliger. De deelnemers brengen een bezoek aan de tentoonstelling Natuurkracht met werk van meer dan 35 kunstenaars en krijgen een rondleiding op maat aangeboden. U kunt kiezen uit vier starttijden te weten om 10.00 uur, 11.00, 13.00 en om 14.00 uur.

Reserveren is wenselijk en kan tot en met donderdag 15 mei op www.museummaandag.nl/ouderenfonds. Hier vindt u ook meer informatie over dit bijzondere project.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?