Musical Kidsacademy bij The Sound of Music in Theater

16 juli 2015 - 30 juni 2015, Orpheus

Door Redactie

Op donderdag 16 juli kunnen alle toekomstige musicalsterren in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar in Orpheus terecht voor de speciale Musical Kidsacademy; leer zingen, acteren en dansen van professionals. Kijk voor meer informatie en tickets op: www.sterrenweken.nl/kidsacademy.

In een ochtend of middagprogramma gaan professionals met de groepen kinderen en jongeren aan de slag en volgen zij workshops van professionele musicalsterren. De workshops zijn niet alleen bedoeld voor kinderen die het theater vak in willen, maar voor alle kinderen die plezier beleven aan zingen, dansen en acteren. Tijdens een spelworkshop leren ze hoe je samen met de andere kinderen in de groep jezelf het beste kan laten zien.

Deelnemers worden ingedeeld in twee leeftijdsgroepen en dagdelen.
• Kinderen van 6 t/m 11 jaar (basisschool) volgen het programma gedurende de ochtend, aanvang: 08.45 uur, einde: 13.00 uur.
• Kinderen van 12 t/m 16 jaar (middelbare school) volgen het programma gedurende de middag, aanvang: 13.45 uur, einde: 18.00 uur.

Deelname aan de Musical Kidsacademy on Tour kost € 35,- per kind, per dagdeel. Plaatsen voor de Musical Kidsacademy on Tour zijn beperkt en op=op

Kaartverkoop The Sound of Music
In diezelfde week is de musicalklassieker The Sound of Music wegens succes  terug in Orpheus. Geniet van woensdag 15 t/m zondag 19 juli (nogmaals) van o.a. Tony Neef, Anouk Maas en Maaike Widdershoven in deze publiekslieveling aller musicals.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.orpheus.nl of via de theaterkassa. Telefonisch te bereiken op werkdagen van 10.00 tot 22.00 uur via 055 527 03 00. De balie van de theaterkassa is geopend op werkdagen van 10.00 tot 14.00 uur.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?