Musicalgroep Colours speelt ‘Spaansbenauwd’

19 juni 2015 - 20 juni 2015, Orpheus

Door Ben Eggermont

© Colours

Op 19 en 20 juni brengt de Musicalgroep Colours ‘Spaansbenauwd’ op de planken in theater Orpheus, afgelopen donderdag sprak ik hierover Robin Streppel, bestuurslid en Davey Brom verantwoordelijk voor de PR en beiden ook actief als lid van de groep.

De groep bestaat op dit moment uit 19 leden die samen verantwoordelijk zijn voor deze productie. Het streven is om de twee jaar een grote productie te realiseren, waarbij voor regie, tekst, choreografie, zang en muziek waar mogelijk gebruik gemaakt wordt van professionele krachten die men vanuit eigen middelen bekostigd. De inkomsten van de groep bestaan primair uit de contributiegelden die door de leden worden opgebracht, daarnaast brengen allerlei acties waaronder deelname aan de Zwarte Cross, ook geld in het laadje. Verder probeert men via sponsoring de kas enigszins te spekken. In principe probeert men zoveel mogelijk zelf te doen, waarbij je kunt denken onder andere eigen gemaakte kostuums en decor.

De groep oefent wekelijks op hun vaste oefenlocatie in dok Zuid. De diverse betrokken disciplines oefenen en repeteren eerst afzonderlijk, waarna de verschillende onderdelen tot een bruisend totaal worden samengesmeed tot 2 tot 2 ½ uur durende voorstelling.

Over de productie ‘Spaansbenauwd’ zegt de site van de groep het volgende:
Katherina en haar dochter Rosalie wonen op Tenerife, waar Katherina haar eigen hotel runt. Rosalie staat op het punt te gaan trouwen met Mark die ze op het eiland ontmoet heeft en wil graag dat haar vader haar weggeeft als bruid. Eén maar: wie is het? Of Rosalie uiteindelijk haar vader vindt, wordt duidelijk in deze feel-good musical vol zon, hilarische taferelen, liefde, vriendschap en natuurlijk de niet te vergeten klanken uit o.a. het rijke repertoire van Abba.

Dit lezend kun je een avondje verwachten voor publiek van 8 tot 80, voor een lekkere lach, komisch en romantisch, verrassend in verschillende opzichten, kortom ga er naar toe! Kaarten zijn te bestellen via de site van de groep http://www.musicalgroepcolours.nl of via de kaartverkoop van Orpheus, de kaarten kosten €15, geen geld voor een ruim 2 uur durende voorstelling.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?