Musicals in Concert

24 september 2016, van 20:00 tot 22:30, 7,50

Door joke dehnen

Op zaterdagavond 24 september a.s. om 20.00 uur een spectaculair optreden van MuziektheaterApeldoorn in Cultureelcentrum De Orca aan de Germanenlaan 360 in Apeldoorn. Noteer vast de datum in uw agenda ! Dit mag u niet missen. U gaat genieten van een optreden met uitstraling en even terug in de tijd! Een selectie van bekende musicalnummers uit Les Miserables, The Phantom of the Opera, The Sound of Music, De Engel van Amsterdam etc.

De kaartverkoop voor het Musicalconcert is gestart. U kunt reserveren via fried@muziektheaterapeldoorn.nl of op de avond zelf aan de zaal. De prijs van een toegangskaart bedraagt € 7,50 per persoon. Wij wensen u veel muzikaal plezier !

MuziektheaterApeldoorn biedt zangers en acteurs een mogelijkheid om zich te ontwikkelen in zang en toneel. Een vereniging met een missie en een visie. Er wordt hard gewerkt, enerzijds aan optredens op diverse locaties in Apeldoorn en omgeving en anderzijds aan de nieuwe, grote productie A Christmas Carol in Theater Orpheus in december 2017.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?