Musicals in Concert

24 september 2016, van 20:00 tot 22:30, 7,50

Door joke dehnen

Musicals in Concert!
Een geweldige musicalavond! Een initiatief van MuziektheaterApeldoorn, die de mooiste musicalnummers laat horen! Om 20.00 uur treden zij op in Cultureelcentrum De Orca aan de Germanenlaan 360 in Apeldoorn en u bent van harte welkom.
U gaat even terug in de tijd! Musicals in Concert: een selectie van mooie musicalnummers uit Les Miserables, The Phantom of the Opera, The Sound of Music, De Engel van Amsterdam etc. Een gezellige, muzikale avond voor jong en oud waar iedereen van geniet.
MuziektheaterApeldoorn biedt jonge mensen een mogelijkheid om zich te ontwikkelen in zang en toneel. Deze maand treden zij tevens op in woonzorgcentrum Rumah Saya en bezorgen de bewoners een geweldige avond waarin zij even de tijd vergeten. Even terug in de tijd en mee kunnen zingen, net zoals vroeger.
MuziektheaterApeldoorn heeft een nieuwe, grote productie in het vooruitzicht. De familiemusical A Christmas Carol zal worden opgevoerd in Theater Orpheus in december 2017. Hierin zitten veel karakterrollen die acteurs leuk vinden om te spelen. Voor zangers en muzikanten is het nog mogelijk om mee te doen.
Voor de kaartverkoop van Musicals in Concert kunt u contact opnemen via de mail fried@muziektheaterapeldoorn.nl of op de avond zelf aan de zaal. De prijs van een toegangskaart bedraagt Eur 7,50 per persoon. Kijk voor meer informatie op www.muziektheaterapeldoorn.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?