Muziek, cabaret, theater en drama tijdens Theaterstraat Ugchelen

24 september 2016, om 18:00, theaterstraat ugchelen, Kinkelenburg 4, Uchelen

Door Agenda

2015_0816 (19) David Wurczel in concert 1 (2) DSC04437 vv FlordeLuna21112014-0088

Als u liefhebber bent van theater, dan is dit uw ultieme kans. De kaartverkoop voor de Theaterstraat Ugchelen 2016 is van start gegaan! U kunt kiezen uit optredens van vele verschillende artiesten. Deze artiesten treden op in verschillende huiskamers, garages, of schuurtjes aan de Ugchelseweg. De Ugchelseweg is op 24 september vanaf 18.00 de hele avond afgesloten voor alle verkeer.

U kunt dus op straat veilig van de ene voorstelling naar de andere lopen.
Via de website van de theaterstraat kunt u uw passe-partouts samenstellen en aanschaffen. Elk passe-partouts bestaat uit 4 verschillende voorstellingen van een half uur. De eerste voorstelling begint om 19.00 uur. Maximaal 600 bezoekers gaan dan ergens een huiskamer, garage of schuur binnen. De straat is leeg. Na een half uur komt iedereen weer naar buiten. De een heeft dit gezien, de ander dat.

Op straat ontstaat een gezellige drukte als iedereen op zoek gaat naar zijn volgende voorstelling of om iets te gaan drinken. De tweede voorstelling begint om 20.00 uur de derde om 21.00 uur en de vierde om 22.00 uur. Na 22.30 uur is er nog een after – party in de “pauze locatie”. Van alle artiesten die optreden staat op onze website!

U kunt kiezen uit de volgende genres: Muziek: Puur Zang met luistermuziek / Flore ‘d Luna met prachtige Fado muziek (zie foto) / David Wurczel uit Tsjechië op akoestische gitaar / Interactief “Emmer trommelen” / luister muziek van Charlotte Glorie. Cabaret: De diepere wereld achter wortels, sla en bloemkool van Henk Boogaard / Taalvirtuozen “Mannen van Taal” / Absurde humor van Dennis van Aalst / cabaretière Yvonne van den Eerenbeemt / cabaret van Maarten Ebbers.

Theater: Zeer subliem en adembenemend poppenspel van Hennie Schippers / Toneelgroep Graficus speelt “Bloedjeuk” / Spannende verhalen van het vertelgenootschap Apeldoorn / Lachen, gieren, brullen met 3koteboebo / professioneel theater van Eva v.d. Bosch & Deborah v.d. Velde. Drama: Drama-act van Sanne Biezeman & friends. Er zijn verschillende gratis optredens in de pauze,s op straat. De prijs van een passe-partouts met daarop 4 verschillende voorstellingen kost dit jaar € 19,95 p.p. Wij zijn er van overtuigd dat we weer een bijzonder boeiend en afwisselend programma hebben samengesteld. Kijk op de website www.theaterstraatugchelen.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?