Muziek in Beweging: een ruilbeurs voor Muzikanten: Apeldoorn leeft en Beweegt.

14 februari 2015, van 14:00 tot 18:00, Cafeetje van Marja

Door Pedro Waldenaar

© Foter / Angelocesare

Dat Apeldoorn leeft en beweegt getuige het volgende initiatief: Op zaterdag 14 februari  a.s., van 14.00 tot 18.00 uur, wordt er in het Cafeetje van Marja, Hoofdstraat 106 te Apeldoorn, voor het eerst in Apeldoorn een muzikanten ruilbeurs georganiseerd. Toegang Gratis!

Deze muzikantenruilbeurs is voor iedereen die zich met muziek bezig houdt. Het is voor degene die een muziekinstrument wil kopen, ruilen of te koop aanbieden. Een uniek evenement die beginners en gevorderden, amateurs en professionals op het gebied van muziek de kans wil bieden om in het bezit te komen van dat begeerde instrument of er juist vanaf wil.

Een inloopbeurs voor alle liefhebbers die zich actief met muziek bezig houden of zich bezig willen gaan houden. Voor ouders die het talent van hun kinderen koesteren en die voor een leuk prijsje een muziekinstrument willen aanschaffen. Maar ook voor degene die al heel lang nadenkt om muziek te gaan maken; maar nog niet het instrument heeft.

Naast de mogelijkheid tot kopen of ruilen is er ook gewoon de mogelijkheid om te kletsen over muziek; over waarom muziek u raakt; waarom muziek woorden kunnen overstijgen; waarom muziek mensen kan verbinden; waarom muziek voor mensen zo inspirerend kan zijn.

Tijdens deze beurs zullen in ieder geval twee bekende Apeldoornse ondernemers hun instrumenten tonen: Hans de Louter en het Muziekhuis Nijkamp. Zij staan daar, niet alleen om bekendheid te genereren; maar vooral ook om te laten zien en te laten horen wat muziek met mensen kan doen.

En het wordt niet alleen kijken, praten,en wellicht kopen of ruilen….er zal ook gemusiceerd gaan worden: de middag zal worden afgesloten met een jam van alle aanwezige muzikanten.Het wordt een heerlijke middag; een middag die in de koude februarimaand een warme herinnering zal oproepen.

Wellicht wilt u zelf een instrument inbrengen of meedoen aan de jamsessie; bel dan even met de organisator van deze middag: Frank Steenman: 06-53417073. En als laatste: het gaat niet om commerciële belangen; het evenement is uit passie voor de muziek geboren! Zaterdagmiddag 14 februari a.s.: Cafeetje van Marja.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?