Muziekmiddag door CODA en SPMA

11 oktober 2014, van 14:00 tot 15:00, CODA Auditorium

Door Agenda

CODA

De data voor het seizoen 2014/2015 zijn bekend. CODA organiseert samen met De Samenwerkende Particuliere Muziekdocenten Apeldoorn (SPMA) ook dit seizoen weer verschillende muziekmiddagen. Zaterdag 11 oktober is de eerste muziekmiddag die van 14.00 tot 15.00 uur plaats heeft in CODA Auditorium, ingang CODA Museum in Apeldoorn. De toegang is gratis.

SPMA presenteert zich die middagen met docenten en leerlingen die gezamenlijk een muzikaal en afwisselend programma brengen. Aan de muzikale invulling van deze middagen wordt momenteel hard gewerkt, de data zijn al wel bekend: zaterdag 11 oktober, 13 december, 18 april en 13 juni. De middagen beginnen om 14.00 uur in CODA Auditorium, ingang CODA Museum (Vosselmanstraat/ hoek Roggestraat) in Apeldoorn. De toegang is gratis.

SPMA is een groeiende groep particuliere gediplomeerde muziekdocenten die instrumentale en vocale lessen aanbiedt. Daarnaast werken de docenten ook onderling samen, bijvoorbeeld in ensemblespel. Meer informatie over SPMA vindt u op www.spm-a.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?