Muziekmiddag door docenten SPMA

16 juni 2012, van 14:00 tot 16:00, CODA Bibliotheek

Door Nataliefde

Een sfeervol optreden door docenten van de SPMA

Op zaterdag 16 juni is er weer een muziekmiddag van de SPMA in het souterrain  van CODA Centrale Bibliotheek aan de Vosselmanstraat. Geen leerlingen deze keer, maar enkele docenten van de SPMA laten van zich horen. Henk Menkveld, klarinet; Meta Heerze, Yolande Nijman en Karin Volmer, piano; Mathilde de Man en Alinde Vrolijk, zang; en Gerard Rijken van Olst, panfluit.

De muziek die ten gehore wordt gebracht is o.a.: twee delen van de klarinetsonate van Saint-Saens, een lied van Fauré, een aria uit een motet van Mozart en liedjes van Annie M.G. Schmidt. Kortom een afwisselend optreden.
Het muziekoptreden begint om 14.00 uur en vindt plaats in het souterrain van CODA Centrale Bibliotheek. Toegang is gratis.

SPMA
Stichting Particuliere Muziekdocenten Apeldoorn is een groeiende groep particuliere gediplomeerde muziekdocenten in Apeldoorn. Er worden allerlei lessen aangeboden, zoals zang, dwarsfluit, cello, viool en piano. De docenten werken ook onderling samen, bijvoorbeeld in ensemblespel. Voor meer informatie over SPMA kunt u kijken op www.spm-a.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?