Muziekzomer in de Beekbergse tuinen

13 augustus 2017, van 12:00 tot 16:45, Beekbergse Tuinen, Engelanderweg Beekbergen

Door Agenda

Ook dit jaar mogen de “Beekbergse Tuinen” weer participeren in de Muziekzomer! Op zondag 13 augustus zijn de tuinen vanaf 12.00 uur geopend.
Muziek in Beekbergse Tuinen is al jarenlang een van de best bezochte evenementen van de NJO Muziekzomer. Kom genieten van mooie tuinen en natuur en luisteren naar de grootste muzikale talenten van de nieuwe generatie: dat u zult worden ondergedompeld in natuur en cultuur is een ding dat zeker is!
Vanaf 12 uur bent u welkom om alvast rond te struinen of om met een kopje koffie of glaasje fris van de zon te genieten in een van de prachtige tuinen.
Neem plaats op een zelf meegenomen picknickkleedje, kussentje of stoeltje, en geniet!

Engelanderweg 22

De muzikale middag in de mooiste tuinen van Beekbergen start om 13:30 uur aan de Engelanderweg 22. Op een wilde bloemenweide trakteert Treeo HOUT u op een programma met fluit, hobo en fagot waarmee het van de gebaande tuinpaden afwijkt.

Engelanderweg 32

Beviel uw bankje op de eerste locatie? Neem het dan gerust mee naar Engelanderweg 32, waar vanaf 14:45 uur een spectaculair concert zal plaatsvinden. Slagwerker Maikel Claessens neemt maar liefst negen klokken mee, die op exact dezelfde afstand van elkaar zullen worden geplaatst. U bent niet de enige die deze middag wat afloopt, want tijdens het uitvoeren van Nine Bells van componist Tom Johnson zal hij een flinke afstand afleggen. Terwijl hij de klokken bespeelt loopt hij verschillende patronen en wisselt hij af in snelheid en notenmateriaal. Zoiets maakte u nog nooit mee!

Spelderholt 3

We sluiten de middag om 16:00 uur gezamenlijk af in de tuin van Spelderholt 3. Voor de hoge naaldbomen verzorgen Robert Visser & Zhengqiu Chen met hun tenortuba en piano een programma vol oorstrelende muziek.

Toegang en parkeren

De concerten zijn gratis toegankelijk, maar wij waarderen het zeer als u bij het verlaten van de Beekbergse Tuinen een vrijwillige bijdrage in een van de NJO-collectebussen achterlaat!

U kunt parkeren naast Engelanderweg 22. Bij Engelanderweg 32 is ook een parkeerplaats. Wij verzoeken u de instructies van de parkeerwachten ter
plaatse op te volgen.

Adressen

De Beekbergse Tuinen bevinden zich op: Engelanderweg 22, Engelanderweg 32, Engelanderweg 36 (hier is de tuin te bezichtigen) en Spelderholt 3 in
Beekbergen.

De NJO Muziekzomer is een jaarlijks terugkerend Gelders zomerfestival. De organisatie is in handen van het NJO: Nationaal Jeugd Orkest, dat zich al
zestig jaar lang richt op de ondersteuning en ontwikkeling van jong toptalent.
Het uitzonderlijke talent van deze musici is te bewonderen tijdens de meer dan zestig concerten van de NJO Muziekzomer.

Voor meer informatie: www.muziekzomer.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?