Muzikaal Prentenboek

1 februari 2020, van 10:30 tot 11:15, CODA, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn

Door Agenda

Muziek én Educatie tijdens muzikaal prentenboek in Apeldoorn

Samen met je kind genieten van een sfeervol prentenboek. Muziek maken bij grote, schitterende platen. En blijf vooral niet stil zitten! Speel mee op eenvoudige instrumenten, zing uit volle borst en dans met kleurrijke materialen. Zo wordt samen lezen wel héél leuk! Daniëlla Snijders van Doomijn Kinderopvang, weet kinderen op een bijzondere manier te boeien. Lezen en muziek combineert zij tot een uitdagende, speelse voorstelling met veel ruimte voor inbreng van de kinderen.

‘Natuurlijk zit er een educatief gedeelte in de lessen waarbij we aan de slag gaan met onder andere de muzikale ontwikkeling, maar plezier maken met elkaar staat absoluut voorop’, vertelt Daniëlla. Tijdens de lessen ‘Muzikaal Prentenboek’ vindt Daniëlla Snijders het belangrijk dat ouders samen met hun kind drie kwartier ongedwongen plezier maken. De komende editie gaat over het prachtige prentenboek ‘Moppereend’. ‘Eend is mopperig. Haar vijver is opgedroogd en er is niemand die met haar wil spelen…. Tenminste, dat vindt zij. En dan wordt ze ook nog achtervolgd door een grijs wolkje dat boven haar hoofd steeds donkerder en groter wordt. ‘

Muzikaal Prentenboek
Ook graag meedoen, samen met je kind? Er zijn nog kaarten! Op donderdag 23 januari (Hoge Weye in Beekbergen) en zaterdag 1 februari (Coda in Apeldoorn) zingt en speelt Daniëlla Snijders er op los! ‘Muzikaal Prentenboek’ begint op 23 januari om 09.30 – 10.15 uur en 10.30 – 11.15 uur. De editie op zaterdag 1 februari is van 10.30 – 11.15 uur. Ouders kunnen samen met hun kind (1 t/m 4 jaar) 45 minuten spelen met eenvoudige muziekinstrumenten en kleurrijke materialen. Deelname is gratis. Wel graag aanmelden via muzikaalprentenboekapeldoorn@gmail.com.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?