Muzikale locatievoorstelling Piepschuim Koninginnedag Apeldoorn in Oranjepark Try-out voor première Oerol

30 april 2013, van 08.00 tot 17:00, Oranjepark

Door Agenda

Het Oranjepark staat op Koninginnedag wederom in het teken van kunst en cultuur. Om 9.30 begint het programma met een kunst- en cultuurmarkt, muziek, kunstenaars, dans, theater en ‘kunstige’ doe-activiteiten voor jong en oud. En alles gratis toegankelijk.

De 3 koppige band Piepschuim is al eerder gast geweest op 30 april in Apeldoorn, toen met een heuse tipi. Vanwege de goede herinneringen komen zij dit jaar met een try-out van hun programma ‘Goedgebekt’ wat zij in juni op Oerol in première gaan brengen. Spelend vanuit 3 mans grote vogelhuisjes.

In dit programma tasten zij de grenzen af van wat je wel en wat je juist niet kunt zeggen; tegen elkaar en naar je publiek. Met een keur van gitaren, saxen, humor en het woord als instrumenten brengt Piepschuim een korte en energieke ode aan het vrije woord.

Live beeldscherm Er staat een groot beeldscherm in het Oranjepark waar de officiële momenten rondom de troonswisseling live uitgezonden worden. Het beeldscherm wordt zo opgezet dat de bezoekers uit alle hoeken en op de terrassen dit kunnen volgen. De uitzendingen zijn om 10.00-11.00 uur en 14.00-15.30 uur.

Kleedjesmarkt met vertier Ook dit jaar zal de binnenstad er tijdens Koninginnedag weer oranje kleuren van de kleedjes. Naar verwachting zullen maar liefst 750 ‘kleedjes’ deelnemen aan dit jaarlijks terugkerend tafereel. Verspreid over het parcours zijn ook amateur artiesten die u zullen vermaken en de sfeer verhogen. De kleedjesmarkt is er van 08:00 tot 17:00 uur.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Oranjepark Apeldoorn

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?