Muzikale middag

11 oktober 2014, van 14:00 tot 15:00, CODA Auditorium

Door Redactie

CODA

Eerste middag zaterdag 11 oktober om 14.00 uur; gratis toegang

CODA presenteert zaterdag 11 oktober het eerste SPMA-muziekoptreden van dit seizoen. Net als voorgaande jaren hebben de muziekoptredens plaats in het auditorium van CODA Museum. Ook dit jaar zullen docenten en leerlingen van De Samenwerkende Particuliere Muziekdocenten Apeldoorn (SPMA) uiteenlopende muziekstukken op verschillende muziekinstrumenten ten gehore brengen. De middag begint om 14.00 uur, de toegang is gratis. 

Geïnteresseerden kunnen zaterdag 11 oktober luisteren naar werken van onder andere Grieg, Bach, Keveren en Joplin die door leerlingen van Yolande Nijman en Karin Volmer op piano vertolkt worden. Leerlingen van Coralien Vierstra (dwarsfluit) spelen werken van Vivaldi, Zempleni, Händel en Neubauer. Daarnaast kunt u genieten van en luisteren naar muziek van Lortzing voor Bugel en van Platti voor Sopraansax. Het muzikale programma begint om 14.00 uur in CODA Auditorium aan de Vosselmanstraat 299 in Apeldoorn en duurt ongeveer een uur. De toegang is gratis. Andere data dit seizoen zijn zaterdag 13 december, 18 april en 13 juni.

De Samenwerkende Particuliere Muziekdocenten Apeldoorn (SPMA) is een groeiende groep particuliere gediplomeerde muziekdocenten die instrumentale en vocale lessen aanbiedt. Daarnaast werken de docenten ook onderling samen, bijvoorbeeld in ensemblespel. Meer informatie over SPMA vindt u op www.spm-a.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?