Muzikale middag in CODA Auditorium

11 april 2015, om 14:00, CODA Auditorium Apeldoorn

Door Agenda

Zaterdag 11 april, 14.00 uur | gratis toegang

CODA presenteert zaterdag 11 april weer een SPMA-muziekoptreden in CODA Auditorium. Docenten en leerlingen van De Samenwerkende Particuliere Muziekdocenten Apeldoorn (SPMA) brengen deze middag uiteenlopende muziekstukken op blokfluit, dwarsfluit en piano ten gehore. De middag begint om 14.00 uur, de toegang is gratis.

Geïnteresseerden kunnen 11 april luisteren naar leerlingen van Loes Hartjes en Onno Verschoor (blokfluit), Barbara Merlijn (dwarsfluit), Fons Kronenberg (piano/zang) en Karin Volmer, Marleen Bulder en Yolande Nijman (piano). Het muzikale programma begint om 14.00 uur in CODA Auditorium aan de Vosselmanstraat 299 in Apeldoorn en duurt ongeveer een uur. De toegang is gratis. De laatste SPMA-middag van dit seizoen heeft plaats op zaterdag 13 juni.

De Samenwerkende Particuliere Muziekdocenten Apeldoorn (SPMA) is een groeiende groep particuliere gediplomeerde muziekdocenten die instrumentale en vocale lessen aanbiedt. Daarnaast werken de docenten ook onderling samen, bijvoorbeeld in ensemblespel. Meer informatie over SPMA vindt u op www.spm-a.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?