Muzikale middag in CODA Auditorium

13 december 2014, om 14:00, CODA Museum Apeldoorn

Door Agenda

CODA presenteert zaterdag 13 december het tweede SPMA-muziekoptreden van dit seizoen dat deze keer in het teken staat van kerst. De muziekoptredens hebben plaats in het auditorium van CODA Museum. Docenten en leerlingen van De Samenwerkende Particuliere Muziekdocenten Apeldoorn (SPMA) brengen uiteenlopende muziekstukken op verschillende muziekinstrumenten ten gehore. De middag begint om 14.00 uur, de toegang is gratis.

Geïnteresseerden kunnen zaterdag 13 december luisteren naar leerlingen van Loes Hartjes (blokfluit, dwarsfluit), Karin Volmer en Meta Heerze (piano). Zij vertolken een aantal muziekstukken rondom het thema kerst. Het muzikale programma begint om 14.00 uur in CODA Auditorium aan de Vosselmanstraat 299 in Apeldoorn en duurt ongeveer een uur. De toegang is gratis. Andere data dit seizoen zijn zaterdag 18 april en 13 juni.

De Samenwerkende Particuliere Muziekdocenten Apeldoorn (SPMA) is een groeiende groep particuliere gediplomeerde muziekdocenten die instrumentale en vocale lessen aanbiedt. Daarnaast werken de docenten ook onderling samen, bijvoorbeeld in ensemblespel. Meer informatie over SPMA vindt u op www.spm-a.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?