Muzikale middagen CODA en SPMA

21 oktober 2017, van 14:00 tot 15:00, CODA Auditorium, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn

Door Agenda

Leerlingen en docenten van SPMA verzorgen ook
in het jubileumjaar verschillende optredens in CODA

Eerste muzikale middag van dit seizoen: zaterdag 21 oktober, 14.00-15.00 uur | CODA Auditorium | gratis toegang

Ook dit seizoen presenteren CODA en SPMA (Samenwerkende Particuliere Muziekdocenten Apeldoorn) weer vijf muzikale middagen in CODA Auditorium. De eerste middag staat gepland op zaterdag 21 oktober met daarin een optreden van het gelegenheidskoor Circle of Life en muziekstukken op piano en viool. De middag begint om 14.00 uur in CODA Auditorium, de toegang is zoals altijd gratis.

Naast instrumentale en vocale docenten zijn ook dirigenten verbonden aan SPMA en op 21 oktober treedt het koor Circle of Life op onder leiding van Ineke van Jaarsveld. Daarnaast zijn er die middag optredens van leerlingen van Marieke de Vos en Nico Lammersen (viool) en van Karin Volmer (piano).

SPMA
SPMA is een groeiende groep particuliere gediplomeerde muziekdocenten die instrumentale en vocale lessen aanbiedt. Dit cursusseizoen 2017/2018 bestaat SPMA 25 jaar en dat wordt 14 april 2018 gevierd met onder andere een lezing door professor Scherder. Wilt u op de hoogte blijven van de verschillende activiteiten, like dan de Facebookpagina (www.facebook.com/spma.nl) of kijk op www.spm-a.nl.

Naast 21 oktober is er dit jaar nog een muzikale middag op 16 december; in 2018 staat deze middag gepland op 17 februari, 21 april en 16 juni.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?