Naar een duurzame koppositie

5 februari 2018, om 9:30, Apeldoornse Bierbrouwerij De Vlijt, Vlijtseweg 114 te Apeldoorn

Door Agenda

In Gelderland worden grote stappen gezet op het gebied van duurzaamheid. Toch beseffen we dat we aan het begin staan van een enorme opgave.
Hoe kijken topbestuurders Ed Nijpels en Ingrid Thijssen (Alliander) aan tegen de huidige ontwikkelingen? Doet het bedrijfsleven voldoende aan duurzaamheid of mag er nog een tandje bij? Wat kunnen lokale en provinciale overheden doen om de energietransitie te versnellen? Wat moet er in de coalitieakkoorden worden opgenomen?
Op maandag 5 februari organiseert het CDA Gelderland een discussieavond over duurzaamheid bij het bedrijfsleven en de overheden. Naast inleidingen van Ed Nijpels en Ingrid Thijssen, worden er een aantal pittige stellingen geponeerd.
Ook worden Didi Dorrestijn-Taal (wethouder Gemeente Barneveld) en Jan Jacob van Dijk (gedeputeerde Provincie Gelderland) aan de tand gevoeld door Remco de Boer, communicatie-adviseur, onderzoeker en publicist bij o.a. Energeia Energienieuws en BNR Nieuwsradio. Wat kunnen gemeenten en provincies doen om de energietransitie te versnellen.
Er is veel ruimte voor discussie met de aanwezigen. De avond wordt geleid door Remco de Boer.
Geïnteresseerde ondernemers, inwoners, bestuurders en volksvertegenwoordigers nodigen wij van harte uit aanwezig te zijn bij deze interactieve bijeenkomst met topsprekers op maandag 5 februari 2018.

De bijeenkomst begint om 19.30, inloop vanaf 19.00.
Locatie: Apeldoornse Bierbrouwerij De Vlijt, Vlijtseweg 114 te Apeldoorn.
www.brouwerijdevlijt.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?