Nachtfilms bij JT Apeldoorn

8 september 2012 - 5 september 2012, om 23:45, JT Apeldoorn

Door Redactie

Sander Hupkes

De nachtfilms op zaterdag zijn weer terug in de JT Bioscoop in Apeldoorn. En wel met maar liefst 4 films. Omdat het is wel eens zou kunnen zijn dat jij een nachtje wil bioscopen – net als in de grote steden – zetten we de 4 films van zaterdagnacht even voor je op een rij.

Ted

Ted is de nieuwe komedie van Seth McFarlane met o.a. Mark Wahlberg, Mila Kunis en Giovanni Ribisi. McFarlane is de schrijver van de populaire animatieserie Family Guy en staat bekend om zijn absurde en grensverleggende humor. Hij is de schrijver, regisseur én stem van Ted. Deze komedie vertelt het verhaal van John Bennett (Mark Wahlberg), een volwassen man die zijn leven deelt met een teddybeer: Ted. John mocht als kind een wens doen en zo kwam Ted tot leven. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk.

The Bourne Legacy

De scenarist van de vorige Bourne-films, Tony Gilroy, regisseert het vervolg op deze enorm populaire reeks spionagefilms: The Bourne Legacy. Tony Gilroy voegt een nieuw hoofdstuk toe aan de Bourne-trilogie van Robert Ludlum. In The Bourne Legacy wordt een nieuwe held (Jeremy Renner) geïntroduceerd. Hij komt terecht in levensbedreigende situaties, die een gevolg zijn van de gebeurtenissen uit de eerste drie films. Naast oude bekenden als Albert Finney, Joan Allen, David Strathairn en Scott Glenn zijn behalve nieuwkomer Jeremy Renner ook Rachel Weisz, Edward Norton, Stacy Keach en Oscar Isaac voor het eerst te zien in de Bourne reeks.

The Expendables 2

The Expendables zijn terug en dit keer is het persoonlijk… Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren), Toll Road (Randy Couture) en Hale Caesar (Terry Crews) – samen met nieuwe leden Billy the Kid (Liam Hemsworth) en Maggie (Yu Nan) – worden door Mr. Church (Bruce Willis) naar Azië gestuurd voor een simpele klus. Het geld lijkt snel verdiend voor de old-school vechtmachines, maar de missie loopt vreselijk uit de hand en één van hen wordt genadeloos omgebracht. De Expendables zweren wraak en vechten zich een bloedig spoor dwars door de vijandige linies. Onderweg maken ze nog even korte metten met een transport van vijf ton plutonium, meer dan genoeg om de machtsverhoudingen in de wereld te veranderen. Maar dat is nog niets vergeleken met de wraakactie die ze in petto hebben voor de tegenstander die hun partner vermoordde. Daar hebben ze zo hun Expendable methodes voor…

The Watch

In Glenview Ohio, een ietwat saaie besloten gemeenschap, hebben Evan (Ben Stiller), Bob (Vince Vaughn), Franklin (Jonah Hill) en Jamarcus (Richard Ayoad) de handen ineen geslagen om hun leven wat meer invulling te geven. Ze zetten een burgerwacht op, genaamd: The Watch. Al snel ontdekken ze de nadelen van hun functie als Watcher, zoals het drinken van bier, erop los schieten en simpel het feit dat ze mannen zijn. Ondanks hun stoere jacks, met als logo een paar indrukwekkende vleugels en een tijgerkop (niemand weet waarom), maakt het viertal niet echt een afschrikwekkende indruk. Ze worden door kids bekogeld met eieren en de locale politie bestempelt ze als watjes. Maar alles wordt anders als ze tijdens een nachtelijke surveillance tegen iets vreemds aanrijden; iets met tentakels en een groen slijmspoor. Ze gaan op onderzoek uit en vinden een soort zilverkleurige bowlingbal waarmee je een krachtige energiestraal kunt afvuren. Het gaat hier duidelijk om iets groters dan een simpele insluiper.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?