Nachtfilms JT Apeldoorn

29 september 2012, om 23:55, JT Apeldoorn

Door Redactie

De nachtfilms op zaterdag zijn weer terug in de JT Bioscoop in Apeldoorn. Dit weekend met maar liefst 2 films. Omdat het is wel eens zou kunnen zijn dat jij een nachtje wil bioscopen – net als in de grote steden – zetten we de 2 films van zaterdagnacht even voor je op een rij.

Ted

Ted is de nieuwe komedie van Seth McFarlane met o.a. Mark Wahlberg, Mila Kunis en Giovanni Ribisi. McFarlane is de schrijver van de populaire animatieserie Family Guy en staat bekend om zijn absurde en grensverleggende humor. Hij is de schrijver, regisseur én stem van Ted. Deze komedie vertelt het verhaal van John Bennett (Mark Wahlberg), een volwassen man die zijn leven deelt met een teddybeer: Ted. John mocht als kind een wens doen en zo kwam Ted tot leven. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk.

The Possession

In 2004 wordt op de veilingwebsite eBay een bijzonder wijnkabinet te koop aangeboden. De eigenaar, een student uit Amerika, wil er met spoed van af. Sinds hij in bezit is van de zogeheten dibbuk box, waarin volgens oude Jiddische volksverhalen een geest huist, gebeuren er nare dingen. Op dit waargebeurde verhaal is The Possession gebaseerd. In deze film maken we kennis met het jonge meisje Em (Natasha Calis) die op een rommelmarkt een vreemd, maar kwaadaardig houten kistje koopt. Wanneer zij in bezit wordt genomen door een kwade kracht, bundelen haar gescheiden ouders, gespeeld door Kyra Sedgwick en Jeffrey Dean Morgan, de krachten om hun dochter te redden.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?