Nachtgasten [WACHTLIJST!]

1 maart 2016, om 20:00, Hanoszaal te Apeldoorn

Door Agenda

Superspannend improvisatietheater bij Nachtgasten

Maak je op voor een avond super spannend improvisatietheater! In Nachtgasten kruipen elke avond vier onwetende acteurs in de huid van een voor hun onbekend personage. Ze weten totaal niet wie ze spelen en moeten ter plekke de volledige voorstelling improviseren, met het publiek als getuige.

U weet iets wat zij niet weten…Elke acteur torst een gruwelijk geheim met zich mee zonder te weten wat de geheimen van de tegenspelers zijn. Maar u als publiek weet dat wel! Dat levert zinderend en spannend theater op! De acteurs krijgen een verhaal en een rol. Een decor en een mobiele telefoon. Een geheim en twee uur de tijd.

 

Het publiek blijft getuige, alwetend en medeplichtig

De beste acteurs van Nederland verliezen zich in verhalen en levens van personages die ze nooit eerder speelden. Elke avond is uniek en origineel. De topacteurs gaan volledig op in de verhalen en vechten op leven en dood voor de allermooiste verhalen. Alles voor het verhaal!

De acteurs worden in het diepe gegooid met maar één houvast; het verhaal. Verder hebben ze geen idee wat er kan gebeuren. Er kunnen whatsappjes gestuurd worden, ze kunnen gebeld worden door de schrijver om het verhaal bij te sturen, maar ze moeten het allemaal zelf doen. En het publiek blijft getuige, alwetend en medeplichtig!

 

Nachtgasten kruipt onder je huid

Nooit zat u zo dicht op, of eigenlijk in, de huid van de acteurs. En ook het verhaal kruipt onder uw huid. De voorstelling wordt voor uw ogen gecreëerd, u bent er de belangrijkste getuige van. Dit is theater in zijn allerpuurste vorm. Nachtgasten bestaat uit Yorick Zwart, Koen Wouterse, Jef Hoogmartens en Niels Croiset. Zij organiseren gedurende het hele seizoen improvisatievoorstellingen door het hele land.

 

Dinsdag 1 maart, 20:00 uur

Hanoszaal

Kaarten € 18

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?