Nachtpremière Total Recall

9 augustus 2012, van 00:01 tot 02:30, JT Apeldoorn

Door Redactie

Op donderdag gaat de film Total Recall in première. En wel om middennacht. Precies 00.01 uur (op de nacht van woensdag op donderdag) als de bioscopen toestemming hebben om de film te lanceren, zal JT Apeldoorn Total Recall in première laten gaan.

De film

Welkom bij Rekall, het bedrijf dat dromen tot werkelijkheid kan brengen. Voor fabrieksmedewerker Douglas Quaid (Colin Farrell) klinkt deze trip als de perfecte vakantie om even te ontsnappen aan het dagelijkse leven, ook al heeft hij een prachtige vrouw (Kate Beckinsale). Herinneringen aan het leven als superspion is net wat hij nodig heeft. Maar als er wat mis gaat met deze methodiek, wordt Quaid een opgejaagd man.

Hij wordt achtervolgd door de politie, geleid door Chancellor Cohaagen (Bryan Cranston), en besluit samen te werken met een vrouwelijke rebelvechter (Jessica Biel) om Cohaagen te stoppen. Het is niet meer duidelijk wat fantasie en werkelijkheid is en Quaid ontdekt zijn echte identiteit, liefde en lot.

Remake Total Recall

De 2012 film van Total Recall is niet een gehele remake van de eerder uitgebrachte film in 1990. De hoofdrolspeler van 1990 Arnold Schwarzenegger is in de 2012-versie vervangen door de Ierse acteur Colin Farrell (Phone Booth, Miami Vice, Alexander). Ook veranderde de 2012-versie van director. De Nederlander Paul Verhoeven werd vervangen door Len Wisemen (maker van de Underworld-films). Bronnen vermelden dat de remake eigenlijk niet echt een remake is. Fans van het origineel krijgen een pittige variant voor de kiezen.

Kaarten voor de première

Kaarten voor de nachtvoorstelling kan je HIER bestellen.

Bekijk hier de trailer:

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Film

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?