Nationale Burendag: zaterdag 24 september koffie-ochtend bij Assel Don Bosco Centrum

24 september 2016, van 10:00 tot 13:00, Assel Don Bosco Centrum, Pomphulweg 106, Hoog Soeren

Door Agenda

Het is zaterdag 24 september Nationale Burendag, een initiatief van het Oranjefonds. Daarom zijn bewoners van Apeldoorn en buren uit de vier omliggende dorpen Assel, Hoog-Soeren, Kootwijk en Radio Kootwijk die dag van 10.00 en 13.00 uur welkom bij een koffie-ochtend bij het prachtig gelegen Assel Don Bosco Centrum voor een gevarieerd programma. Adres: Pomphulweg 106, 7346 AN Hoog Soeren. Als ‘nieuwe buren’ zijn met name ook vluchtelingen speciaal uitgenodigd en welkom. Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt dankzij het Oranjefonds en wordt georganiseerd door Don Bosco Werken Nederland in samenwerking met Assel Don Bosco Centrum.

Bezoekers krijgen deze ochtend gratis koffie of thee met wat lekkers. Er is muziek en om 10.15 uur wordt de speciale ‘ontmoetingsbank’ bij het centrum onthuld door wethouder Nathan Stukker. De gasten kunnen daarna meedoen aan een workshop graffiti rond het thema ‘Verbinding’, onder deskundige begeleiding van graffitikunstenaar Egbert Scheffer.

Assel Don Bosco Centrum is sinds kort Ambassade van Vrede, een initiatief van PAX. Verspreid over het hele land zijn er tientallen Ambassades van Vrede die honderden activiteiten organiseren in hun eigen buurt.
“Als Ambassade van vrede wil Assel Don Bosco Centrum een hoopvol geluid laten klinken in de samenleving”, aldus bestuurslid Peter Overmars, “Een tegengeluid bij al het onrecht en geweld in de wereld”.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?