Nationale gedichtendag in CODA

31 januari 2013, van 20:00 tot 22:00, CODA Auditorium

Door Redactie

CODA opent haar deuren voor de mooiste poëzie en aansprekende muziek

De veertiende editie van de Gedichtendag wordt donderdag 31 januari in CODA gevierd en heeft als thema muziek. Deze landelijke Gedichtendag is ook de aftrap van de eerste Poëzieweek. Op verschillende plekken in Nederland en Vlaanderen wordt dan van 31 januari tot 7 februari 2013 tal van activiteiten aangeboden.

Bezoekers van de Apeldoornse editie van Gedichtendag zijn op 31 januari van 20.00 tot 22.00 uur van harte welkom in CODA Auditorium om te luisteren naar poëzievoordrachten van (Apeldoornse) dichters. Willem Bierman, Anton Ent, Hendrik te Paske en stadsdichter Ria Borkent zullen die avond voordragen uit eigen werk. Annette Brattinga, Carla van Surksum en Jos Knipping lezen op deze bijzondere avond gedichten van anderen voor. Een speciale rol is weggelegd voor Baukje van Schie; zij was één van de genomineerden in 2012 van de Gelderse Verhalenwedstrijd Aan het woord!

Met het thema ‘Muziek’ kan een fantastische muzikale omlijsting natuurlijk niet ontbreken. Mies Arends en het koperblazerkwintet Per Sonare zorgen voor een aantal klinkende optredens. Boekhandel Nawijn & Polak is aanwezig met een poëzie- en informatietafel. CODA heeft een uitdraai van de voorgedragen werken beschikbaar.

De deuren van het auditorium gaan om 19.45 uur open en de toegang is gratis.

www.coda-apeldoorn.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?