Nationale Ondernemerstour®

13 september 2012, van 14:15 tot 15:45, Raadhuisplein

Door Redactie

De Nationale Ondernemerstour® wordt georganiseerd door Business Palace en mede mogelijk gemaakt door haar partners en associates. Deze tour is van 10 t/m14 september 2012 en gaat in 5 dagen door de 19 grootste steden van Nederland. Hierbij richten we op onze doelgroep, te weten: pre-starters (- 6 maanden tot 0 jaar), startende ondernemers (0 tot 2/3 jaar) en klein MKB (2/3 tot 5 jaar). Ook retailers zijn van harte welkom.

Hoe gaan we dit uitvoeren?
In elke stad blijven we ongeveer 1,5 tot maximaal 2 uur staan met een oude Amerikaanse schoolbus. Alleen dit al is een enorme ‘eye catcher’! In alle steden die we aandoen, staan we op centrale plekken in het centrum of op prominente plekken. De bus is uitgerust met een aantal tafels waaraan je kosteloos kunt plaatsnemen voor een kort informatie- en adviesgesprek over je ondernemersvragen.

Wanneer je verder nog vragen hebt, dan zullen we je binnen 24 uur benaderen en in contact brengen met de juiste expert. Bovendien is aan de Nationale Ondernemerstour® de Business Palace Competitie gekoppeld met op 17 oktober 2012 de competitiedag en finale in Amersfoort. De winnaar maakt maar liefst kans op investering van €100.000,-!

Daarnaast ontvangt de winnaar diverse andere prijzen zoals een jaarabonnement op Quote Magazine. Kijk voor meer info bij De Competitiedag.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?