Nationale Vogelweek 2016 Lezing van Tuinvriendje tot Totemvogel

14 mei 2016 - 22 mei 2016, om 10:00, Levenstuinen, Holthoevensestraat 16, Teuge

Door Agenda

Nationale Vogelweek 2016

‘…van Tuinvriendje tot Totemvogel…’
Een unieke lezing over de symbolische betekenis van vogels.

Van 14 t/m 22 mei 2016 organiseert Vogelbescherming Nederland in samenwerking met vele vogelwerkgroepen en groene organisaties de Nationale Vogelweek. Door het hele land zijn er gratis vogelexcursies en activiteiten. Zo ook nabij Apeldoorn!

Op zaterdag 21 mei neemt Peter Jonker (vogelaar in hart en ziel) je mee op reis naar ‘een andere kijk op vogels’. Deze interactieve lezing/workshop gaat over de symbolische betekenis van vogels.
Peter laat je op inspirerende wijze vogels aanschouwen: van puur ‘vogel-kijk-plezier’ en over vogels in verhalen & sagen tot de magische, mythische en zelfs spirituele betekenis van vogels, vandaar de titel: ‘…van Tuinvriendje tot Totemvogel…’.
Op een prachtige locatie, in de Orangerie van de Levenstuinen van het Groot Hontschoten, in Teuge.

De lezing is gratis.
Entree Levenstuinen (zie: www.levenstuinen.nl) en consumpties zijn voor eigen rekening en alleen contant te voldoen. Lunch zelf meebrengen!
Honden worden in de tuinen niet toegelaten.

De Levenstuinen van het Groot Hontschoten zijn vanaf 10.00 uur geopend. De lezing is in de Orangerie en start om 10.30 uur en duurt ± 2 uur. Na afloop van de lezing is er alle ruimte om de prachtige tuinen te bezoeken en/of in het theehuis of op het terras na te genieten.

Aanmelden gaat via: www.vogelweek.nl/wat-is-er-te-doen/details/?excursie=1293

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?