Nationale Wandel- & Natuur CoachDag

20 mei 2017, om 09:00, t’Leesten De Ugchelseberg, Hoederloseweg 191, Ugchelen

Door Agenda

Op zaterdag 20 mei 2017 kun je veelal gratis kennismaken met wandelcoaching tijdens de zesde Nationale Wandel- & Natuur CoachDag (NWCD). Geen ‘Nordic walking’ of sportbegeleiding, maar mentale coaching in de buitenlucht. De natuur wordt ingezet als hulpmiddel. In Apeldoorn is Dennis van den Brand actief. Meld je aan en loop vanaf 09:00 met hem mee. Vertrekpunt is: t’Leesten De Ugchelseberg Hoederloseweg 191

Zo’n 70 tot 80 wandelcoaches in het hele land bieden 20 mei deze gratis kennismaking aan. Hun achtergronden zijn divers, van natuureducatie tot mindfulness, maar ze hebben één ding gemeen: ze gaan samen met jou op pad en dan in gesprek. Dat praat echt heel anders, minder confronterend en meer meedenkend.

De Nationale WandelCoachDag is bedoeld om de bekendheid van Wandel- en Natuurcoaching te vergroten. Met een speciale website en facebookpagina worden mensen uitgenodigd om zaterdag 20 mei mee te doen met kennismakingsactiviteiten. Doe ook mee en meld je aan via de website. Je wordt met open armen ontvangen!

Meer informatie over deze vorm van coaching in Apeldoorn vind je op www.gradatus.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?