Natte laarzentocht door Beekbergerwoud

14 februari 2016, van 13:30 tot 15:30, Beekbergerwoud, verzamelpunt Woudweg, 7381 BA, Klarenbeek

Door Agenda

Wandel mee buiten de paden op zondag 14 februari. Verrassende laarzenwandeling door waterrijk Beekbergerwoud, een bijzonder stuk natuurgebied met riet, wilgen, nat bos en natte weilanden. Een perfecte tocht voor wie niet bang is voor modder en drassigheid en graag meer wil weten over de natuur.

De wandeling begint om 13.30 uur en duurt ongeveer 2 uur. De kosten voor deelname bedragen € 5,- voor leden van Natuurmonumenten, niet-leden betalen € 8,- per persoon. Let op: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, koop van te voren online een kaartje. In verband met de te verwachten grote belangstelling kunnen alleen deelnemers die van te voren een kaartje hebben gekocht deelnemen. Dit kan via www.natuurmonumenten.nl/activiteiten Voor kinderen vanaf 12 jaar. Vergeet niet je laarzen en verrekijker mee te nemen.

Laarzenwandeling
Struinen door een bijzondere stukje geschiedenis, waar in 1871 de laatste oude boom werd geveld. Verhalen over hoe het voormalige moerasbos zich van agrarisch gebied ontwikkeld tot een gevarieerd natuurgebied. Kans op ontmoeting met haas, ree of buizerd en andere vogels die hier leven.

Meer activiteiten?
Kijk op www.natuurmonumenten.nl en volg ons op Twitter en Facebook:
twitter.com/nm_gelderland
www.facebook.com/DeVeluwe

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?