Nazomerse Tai Chi in ’t park

25 september 2016 - 2 oktober 2016, om 10:00, Max Tack, Verzetsstrijderspark 10, Apeldoorn, Gratis

Door Agenda

Gezondheidsoefeningen voor iedereen

Als een toetje in deze heerlijke nazomer heeft Max Tack besloten om nog tweemaal gratis les te geven in het park. Op zondag 25 september en op zondag 2 oktober kan iedereen weer lekker meedoen, vanaf 10.00 uur. Jong en oud is van harte welkom om te ervaren wat die Chinezen in de parken altijd doen, en hoe dat voelt. De zachte bewegingen hebben een immens effect op je gezondheid en helpen je om in je kracht te komen staan. Je merkt de resultaten heel direct. De lessen vinden weer plaats in het Verzetsstrijderspark, bij Marialust.

Gezond
Niet iedereen kan hardlopen, of fitness doen. Bovendien is het vanuit het Chinese denken omtrent gezondheid slim om op een dag ook wat meditatieve momenten in te bouwen. Tai Chi levert precies dat. Het is meditatief bewegen, en de effecten op de gezondheid zijn enorm. De zachte bewegingen hebben een grote positieve invloed op mensen met aandoeningen als stress, hart- en vaatziekten, artrose, reuma, fibromyalgie, ME en uiteenlopende pijnklachten.

Max begon met Tai Chi in ’t park in 2002. Hij wilde graag de sfeer van Chinese parken introduceren in Apeldoorn. Laagdrempelig, toegankelijk voor iedereen, en dus gratis. Al snel kreeg het bekendheid, en groeide het wekelijkse aantal deelnemers naar 70 à 80, ondanks het feit dat de lessen in de vakantieperiode vielen. Bij Marialust organiseerde Max eerder dit jaar al Wereld Tai Chi Dag en hij gaf er de hele maand juni gratis les. Kom meebewegen onder prachtige, oude bomen, die zorgen voor een rustgevende energie.

Voor meer informatie: Max Tack, 06 – 2129 8781 of www.maxtack.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?