Nederlandse Brouwerij dagen in Apeldoorn

20 mei 2017 - 21 mei 2017, van 13:00 tot 20:00, Nederlandse Brouwerij dagen, Vlijtseweg 114/130, Apeldoorn, €7.50/9,50

Door Agenda

In het weekend van 20 & 21 Mei is het weer tijd voor de Nederlandse Brouwerijdagen.
Dit initiatief is een onderdeel van de Week van het Nederlandse Bier.
Als Apeldoornse bierbrouwerij willen we op deze dagen de brouwerij openstellen voor bezoekers.
Wat je kan verwachten, nouja.. veel bier!

Op deze dagen is het mogelijk om de Veluwse Schavuyt bieren te komen proeven bij Apeldoornse Bierbrouwerij ‘De Vlijt’. Daarnaast besteden we aandacht aan het brouwproces en er zijn meerdere rondleidingen per dag om letterlijk een kijkje tussen de ketels te nemen.

Omdat de Veluwse Schavuyt op twee verschillende locaties gebrouwen wordt zijn beide brouwerijen geopend voor het publiek.

Brouwerij De Vlijt

Op het Zwitsalterrein in Apeldoorn is de brouwerij De Vlijt te vinden. Op deze locatie is het mogelijk om tijdens de Brouwerijdagen 6 verschillende Schavuytjes te proeven! Ook zal de brouwer zelf tweemaal daags (13:00 en om 15:00) een rondleiding verzorgen door de brouwerij. De brouwerij is geopend van 12:00 tot 18:00. Deelname aan de proeverij en de rondleiding zijn slechts €9,50,-
www.brouwerijdevlijt.nl

Proef-locaal Het Achterom

In het centrum van Apeldoorn ligt het verborgen pareltje ‘Proef-locaal Het Achterom’. Op deze unieke locatie ben je welkom vanaf 14:00 tot 20:00 om 4 Schavuytjes te komen proeven. Genieten in onze prachtig aangelegde tuin, of in de gezellige serre! Het proeflokaal is gelegen aan de Mariastraat 2h. Deelname aan de proeverij van 4 bieren is tijdens de Brouwerijdagen slechts €7,50.
www.proef-locaalhetachterom.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?