‘Ik neem je mee’ naar de Nationale Sportweek

17 september 2016 - 25 september 2016, tot 17:00

Door Redactie

Van 17 tot en met 25 september 2016 vindt de dertiende Nationale Sportweek plaats. Ook in Apeldoorn worden tal van activiteiten georganiseerd door Sportstimulering van Accres in samenwerking met (sport)verenigingen. In het eerste weekend van de sportweek is Swim to Fight Cancer.

‘Ik neem je mee’
Sportverenigingen, scholen en andere aanbieders van sport en bewegen vieren in het hele land de start van het sportseizoen en organiseren allerlei (sportieve) activiteiten. Zo kan iedereen ontdekken hoe leuk, gezond en vooral gezellig het is om te sporten. In Apeldoorn staat het thema ‘Ik neem je mee’ centraal. Dit initiatief heeft als doel mensen die nog niet sporten, maar het wel graag willen, in beweging te brengen.

Swim to Fight Cancer
Zondag 18 september is Swim to Fight Cancer tijdens de Nationale Sportweek in Apeldoorn. Een recreatieve zwemtocht waarbij deelnemers een afstand zwemmen van 1500 meter in het Apeldoorns kanaal met als doel zoveel mogelijk donaties te werven voor de strijd tegen kanker. Momenteel staat de teller op 152 deelnemers en is er al ruim €75.000,- opgehaald. Na afloop van het zwemmen wordt de opbrengst bekend gemaakt. Ga voor meer informatie naar www.apeldoorn.swimtofightcancer.nl.

Activiteiten
Tijdens de Nationale Sportweek organiseren lokale verenigingen en Sportstimulering diverse sport gerelateerde activiteiten zoals aquasporten, survivallen, sportinstuiven, informatieavonden en meer. Kijk voor het volledige programma op www.sportstimuleringapeldoorn.nl/nsw.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?