NetJEwerk – netwerkorganisatie voor (werkzoekende) vrouwen gaat nieuwe fase in

3 oktober 2013, van 17:30 tot 21:30, Caféetje van Marja

Door Agenda

NetJEwerk, dé netwerkorganisatie voor werkzoekende (en werkende) vrouwen in Apeldoorn en omgeving gaat 3 oktober een nieuwe fase in!

Verruimde opening
Na ruim een half jaar aan de weg timmeren, is het tijd om een nieuwe stap te zetten in het doel van netJEwerk een serieuze, professionele netwerk- en samenwerkingspartner te zijn.
Sinds medio maart dit jaar vinden er wekelijks op donderdag inloopavonden plaats. Deze worden uitstekend bezocht en om aan de vraag om overdag iets te doen tegemoet te komen, is netJEwerk met ingang van 3 september ook op de dinsdagochtend ‘open’.

Lidmaatschap
Per 1 oktober gaat netJEwerk met lidmaatschapspakketten werken. Er komen verschillende pakketten, onder andere voor particulieren (werkzoekende en in loondienst werkende vrouwen), startend ondernemers en klein- en grootzakelijke leden. Ieder pakket zit boordevol voordelen maar ook vrouwen die geen (of nog niet) lid willen worden, blijven welkom en kunnen een strippenkaart aanschaffen of losse toegangskaartjes kopen.

Nieuwe look and feel
Op dit moment wordt hard gewerkt aan een nieuw logo, een nieuwe huisstijl en website; deze worden op donderdagavond 3 oktober tijdens de wekelijkse inloopavond onthuld!
Die avond is er geen thema of spreker maar staat in het teken van toasten op de nieuwe fase waar netJEwerk instapt. Nieuwsgierig? Van 17.30 uur tot 21.30 uur ben je van harte welkom in ’t Cafeetje van Marja, Hoofdstraat 166, Apeldoorn. En tijdens deze feestelijke gelegenheid zijn partners ook van harte welkom!

Ambities
Een nieuwe stap gezet, maar netJEwerk barst van ambitie! Zo wordt er gekeken naar een geschikte locatie waar vrouwen dagelijks terecht kunnen om te ontmoeten, netwerken, werken of workshops te volgen. En voor dit najaar en 2014 staan er al tal van leuke, boeiende sprekers op de agenda.

Meer informatie?

Kijk op www.netjewerk.nl, LinkedIn of Facebook.

Vragen? Neem contact op met Sandra Weijers op nummer 06 1240 4297 of via e-mail: info@netjewerk.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?